Medlemshjelp

help-login

Nettstedskrav og tekniske forhold

Spm

Hvordan oppdaterer og aktiverer jeg Java?

Sv
For å laste ned og installere den siste Javaversjonen, vennligst klikk her. Når du har den siste versjonen, vennligst referer til aktuell informasjon under:
  • Internet Utforsker, Firefox, Safari, Chrome: Vennligst klikk her
  • iOS (iPhone/iPad/iPod Touch): Vennligst klikk her
  • Androidtelefoner & -nettbrett, andre nettbrett, andre nettlesere:
    Vennligst referer til støttesidene for enhetene dine for videre assistanse.

Cupid Media, Cupid Media Logo og AsianDating.com er registrerte varemerker for Ecom Holdings Pty Ltd og brukes med tillatelse av Cupid Media Pty Ltd